Tableware & Flowers

Terug naar Activiteiten

Tableware & Flowers vr. 26 en za. 27 oktober van 10.00 – 17.00 uur.

Ook dol op Engelse serviezen en droomt u al jaren van een stijlvol gedekte (feest-)tafel? Dan bieden de serviezendagen van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas volop keus en inspiratie.
Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober staat in de grote schuur een uitgebreide en unieke collectie oude en antieke Engelse serviezen opgesteld. Er is veel keus uit botanische serviezen, het Sarah’s Garden servies van Wedgwood, jachtservies en servies voor de feestdagen.
Geheel complete serviezen zijn er te vinden voor uw feestelijke gedekte tafel of een high tea, maar ook losse onderdelen zijn te koop. Daarmee kun je zelfs een nieuwe draai geven aan je eigen servies. Want een originele mix van diverse soorten servies is helemaal van deze tijd.
Elke tafel kan bovendien worden aangekleed met tafellakens, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars. Tineke voorziet desgevraagd van deskundig advies.
Verder kunt u in de schuur rondsnuffelen tussen de Franse brocante van De Boschhoeve, aangevuld met nazomerkransen en herfstbloemwerk van Anke Pols.
Oude bollen- en veilingkisten, houten opbergkisten en metalen gereedschapskisten zijn eveneens in diverse modellen verkrijgbaar.

In de theeschenkerij kunnen bezoekers zich bij de koffie of thee laten verwennen met allerlei zoete en hartige lekkernijen.
Buiten kan bij mooi weer nog rondgekeken worden op de kwekerij en in de open tuinen.
De toegang is deze dagen gratis.

Tableware-garden

Tableware garden 2