Oogstfair

Terug naar activiteiten

Oogstfair za. 16 september van 10.00 – 17.00 uur.
We sluiten het tuinseizoen af met een bruisend najaarsfeest in de nog volop bloeiende tuin, waarbij we kunnen genieten van al het goede dat het landleven ons kan bieden. Kom vooral kijken, proeven en ruiken in de boomgaard en op het erf bij de kramen vol met verlokkingen als: knoflooksoep, jams en chutneys, paddenstoelen en bessen, smakelijke aardappelen, appels van oude rassen, imkerijproducten, worst en boerderijzuivel, sap en wijn.
Bovendien vindt u er tuintijdschriften, prachtige najaarsboeketten en allerlei herfstvruchten, potten en zaden, gereedschap, Engelse serviezen en brocante, tuinkunst en tuinkabouters.

Gastkwekers: Hein Meeuwissen/Rita van der Zalm: zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen, Jan en Mieke Bravenboer: bijzondere tuincyclamen, Esther Kuiler (biologisch tuinder van  De Ommuurde Tuin): groenten en kruiden, kwekerij Eemlook: vele soorten knoflookbollen.

Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin, neem een deel van de zieke of aangetaste plant mee.
U bent ook nog welkom in de pluktuin voor het plukken van een herfstboeket.
Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.