Zomerbloemenfestijn

Terug naar activiteiten

Zomerbloemenfestijn za. 5, zo. 6 en za. 12, zo. 13 augustus van 11.00 – 17.00 uur.
Een vrolijk zomerfeest met een hoofdrol voor de vele kleurrijke zomerbloemen die we kweken. De borders en moerbedden staan er boordevol mee, evenals de grote decoratieve moestuin en de pluktuin.
Volop keus deze weekenden uit kant en klare boeketten, gladiolen om zelf een boeket mee samen te stellen of dahliaboeketten. Iedereen kan ook naar hartelust zelf plukken in de sfeervolle pluktuin. Een tuin vol met bloeiende vaste planten voor de snij, heerlijk geurende lathyrus en onvolprezen eenjarigen als zinnia’s in vele kleuren, cosmea’s, lavatera’s, gele en witte dille, dahlia’s, zonnebloemen en sierlijke grassen.
7) zomerbloemenfestijn _EVN5179Op het erf verkoopt Anke Pols gladiolen, rechtstreeks van de kweker, gemengde tuinboeketten met gladiolen, dahlia’s, grassen en bloemen van de moederbedden, kruidenboeketjes en vrolijk gekleurde dahliaboeketten.
In de kleine rustieke schuur is een verkoopexpositie van brocante en vintage vazen met sfeervolle bijpassende boeketten van Ulla en Mechteld Kriegsman van Villa Muze uit Renkum.
De toegang is deze dagen gratis.

zomerbloemenfestijn (1) _VEU2588   zomerbloemenfestijn (2) _EVN3853   zomerbloemenfestijn (3) _EVN4200