Nieuwsflits De Boschhoeve juni 2017

Nieuwsflits De Boschhoeve juni 2017

Tour de Brocante, vrijdag 9 en zaterdag 10 juni
Op De Boschhoeve organiseren we op 9 en 10 juni voor het tweede jaar een gezellige brocante fair, genaamd ‘Tour de Brocante’. Er zijn een twintigtal standhouders uitgenodigd, waarbij we vooral gaan voor sfeer en kwaliteit en niet zo zeer voor kwantiteit (dus bij ons geen 100 kramen).
Op het erf en in de tuin staan deze twee dagen brocanteurs met een zeer gevarieerd aanbod van nostalgische voorwerpen uit grootmoeders tijd, antiek en brocante uit binnen- en buitenland tot allerhande curiosa.
U vindt er prachtig oud serviesgoed en glaswerk, vazen, kannen en potten, keuken- en woonaccessoires, doorleefde veiling- en bollenkisten, voorraadkisten en zinken bakken. Bankjes, tuinmeubilair, gieters, manden en glazen tuincloches geven sfeer op terras, balkon en in de tuin.
Met een landelijke Hollandse of Engelse sfeer of de Franse slag, romantisch en verfijnd of stoer, voor elke smaak is wel iets te vinden.
Behalve brocante zijn er kleurrijke boeketten en bloemwerk te verkrijgen vol natuurlijke materialen uit onze tuinen en bermen.
Op de kwekerij zijn behalve vaste planten en hele mooie dahlia’s ook nog groenten en kruidenplanten te vinden voor uw ‘eetbare tuin’. Denk aan verveine (citroenverbena), verschillende muntsoorten, zes soorten basilicum, platte peterselie, cherrytomaten, palmkool en paarse boerenkool.
In de theeschenkerij kunt u genieten van verse koffie en thee, heerlijke taarten, tulband, kruidkoek en broodjes.
De fair en de privétuinen zijn gratis toegankelijk op 9 en 10 juni van 10.00 tot 17.00 uur.

5 juni 2017
Anke Pols