Theeschenkerij

In de grote schuur van ‘De Boschhoeve’ is behalve een tuinwinkel ook een theeschenkerij gevestigd. Hier kunt u op donderdag, vrijdag en zaterdag genieten van een vers kopje koffie of van onze befaamde Boschhoeve thee, eventueel met iets lekkers erbij.
Ook kunt u er rustig rondsnuffelen tussen allerhande bric á brac.

Lunches en High Teas
Heeft u een verjaardag, bijzondere mijlpaal, tuinexcursie of zo maar iets te vieren?
 In de theeschenkerij worden heerlijke zelfgemaakte lunches en uitgebreide high teas verzorgd voor groepen van 12 tot 50 personen. Er is keus uit 3 lunches, van eenvoudig, doch voedzaam tot uitgebreid en feestelijk. Vooral tuinreizen en –excursies maken dankbaar gebruik van de eenvoudige lunch. Feestelijke lunches of high teas worden meestal gekozen voor familiefeestjes of verjaardagen.
De high tea bestaat uit verschillende soorten taart, scones met jam en room, zelfgemaakte hartige taarten en diverse sandwiches. Bij mooi weer kan de high tea geserveerd worden in de tuin, met uitzicht op de bloeiende borders.
Lunches en High Teas kunnen alleen na reservering, minstens twee weken voor de gewenste datum, worden geserveerd.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Anke Pols (0318-633992 of pols.nl@tiscali.nl) of Dineke Logtenberg (026-4821231 of info@boschhoeve.nl).

Buitenkoken.
Wilt u een stoere buitencatering voor uw bruiloft, feest of uitje?
Atelier De Beleving van Gidy van Gaans richt zich op ‘Outdoor Cooking’ ofwel buitenkoken. Met behulp van ketels, open vuur, rookoven, hooikist en tajine verzorgt Gidy een verrassende buitenkook catering, diner of workshop op diverse locaties, waaronder de Boschhoeve.
Kijk voor uitgebreide informatie op zijn website.

Buitenkoken

Trouwen op de Boschhoeve.
Margot Molewijk is ceremoniemeester én trouwambtenaar. Zij kent vele vormen en mogelijkheden om van een bruiloft een onvergetelijke dag te maken.
Elkaar het JA-woord geven in de boomgaard? Met aansluitend een afternoon tea, met muziek, een BBQ of een buitencatering aan lange tafels op het grasveld of het erf?
Als weddingplanner wil Margot Molewijk graag al uw mogelijkheden en wensen bespreken.
Maak vrijblijvend een afspraak via info@45events.nl

Voor een voorbeeld van een geslaagd feest op De Boschhoeve klik hier.