Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve

Zomerbloemenfestijn op De Boschhoeve
De komende vrijdagen en zaterdagen (26 en 27 juli en 2 en 3 augustus) staan op De Boschhoeve de zomerbloemen centraal.

De tuinen staan er hartje zomer namelijk prachtig bij en de borders en de mooie moestuin bieden volop inspiratie. De pluktuinen zijn een belevenis voor iedereen die houdt van zelf geplukte en geschikte boeketten. Er is keus uit bloeiende vaste planten en eenjarigen als zinnia’s, cosmea’s, malva’s, zonnebloemen, dille, siertabak, grassen en natuurlijk de dahlia’s.

Bezoekers kunnen in de pluktuin naar hartenlust plukken. Wie slim is zet een emmer water in een kratje klaar in de auto voor het vervoer naar huis. Geef de bloemen daarna minimaal een uur of twee de tijd om bij te komen alvorens ze te schikken. 

Dekwekerij biedt nog volop vaste planten en de zadenrekken zijn goed gevuld. De grote schuur biedt winkeltjes vol brocante, serviezen, kaarten, (kraam)cadeautjes en leuke (tweedehands) kleding. De tuinen nodigen uit om rond te wandelen en van fraaie vergezichten en sfeervolle stylinghoekjes te genieten. Wie toe is aan een pauze kiest voor koffie of thee met wat lekkers. Trek bij mooi weer gerust een paar uur uit voor je bezoek.  

De Boschhoeve is tijdens het zomerbloemenfestijn geopend van 10.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Namens Dineke Jurrius-Logtenberg
Annemarie van Haaren, vrijwilliger 
22 juli 2024