Oogstfair 2024

Genieten van de opbrengsten van de zomer!

Op zaterdag 14 september organiseert Kwekerij en Tuin De Boschhoeve in Wolfheze haar jaarlijkse Oogstfair.

Velen van jullie kennen en bezoeken deze markt al jaren. Als vanouds zijn kwekers en –telers te gast met streekproducten, voorjaarsbollen, biologische groenten en kruiden. Ook zijn er boeketjes, kransen, decoratieve pompoenen en siervruchten. Kramen met tuinboeken en -tijdschriften, buitenkunst, brocante, keramiek en terracotta potten in tal van soorten en maten zijn té verleidelijk om te weerstaan.

OP de kwekerij zijn nog een flink aantal planten op voorraad die kleur geven aan de herfsttuin of die zich lenen voor een verandering of uitbreiding van de bestaande tuin. De grond is nog warm en nieuwe planten hebben tijd om aan te slaan zodat je er volgend jaar volop van kunt genieten.

In de grote schuur bieden de kleine winkeltjes zaden, tuingereedschap, terracotta, kaarten, kraamcadeautjes, serviezen, brocante en leuke (tweedehands) kleding. Wie trek heeft kan terecht voor koffie en thee met taart of cake of wat hartigs in de vorm van soep of lekkere broodjes.

Bij mooi weer is het terras op het grote erf geopend en zijn de tuinen heerlijk om rond te wandelen en van prachtige vergezichten te genieten. Daar kun je bovendien heel goed zien welke plantencombinaties het in de late zomer ook nog goed doen. Met een beetje geluk ga je tot slot met een mooi boeket uit de pluktuin naar huis.

De Oogstfair op zaterdag 14 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Met vriendelijke groet,
namens Dineke Jurrius-Logtenberg
Annemarie van Haaren, vrijwilliger