Tableware & Flowers 2024

Serviesliefhebber? Kom dan 4 of 5 oktober naar De Boschhoeve
Want De Engelse Serre van Tineke van der Maas haalt alles uit de kast!

Al een aantal jaren wordt de unieke collectie oud, antiek en hedendaags serviesgoed van ‘De Engelse serre’ in de grote schuur van De Boschhoeve in Wolfheze gepresenteerd. En tijdens de Tableware & Flowerdagen op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober haalt Tineke letterlijk alles uit de kast

Op tal van plekken staan sfeervol gedekte tafels met alles erop en eraan. Niet alleen serviezen maar ook tafelkleden, servetten, glaswerk, bestek, kandelaars, kannen en jardinières. En alles is te koop. Fraaie boeketten en kransen van de tuinvrouwen van De Boschhoeve zorgen voor de kers op de taart.

Qua serviezen is er een enorme variatie in motieven, kleuren en modellen. Bekende serviezen van Gien en Wedgewood maar ook hele oude serviezen in tal van stijlen, kleuren en vormen. Er zijn niet alleen complete serviezen te koop maar ook veel losse onderdelen. Breng gerust iets mee van een servies wat je al hebt omdat je het wilt aanvullen of op een andere manier wilt combineren. Laat je verrassen door de mogelijkheden. Het team van Tineke vindt het een uitdaging om je daarbij te helpen.

De Boschhoeve fungeert op 4 en 5 oktober als fraaie achtergrond van al dat moois. Want naast de serviezen hebben we hoekjes met brocante, kaarten voor tal van gelegenheden, (kraam) cadeautjes en leuke tweedehands kleding voor vrouwen. Bij mooi najaarsweer is het heerlijk om nog door de tuinen te wandelen en ook op de kwekerij zijn nog mooie planten te koop. In de theeschenkerij kunnen bezoekers de hele dag genieten van koffie of thee met wat lekkers, en van broodjes en soep voor de lunch.

Tableware en Flowers op 4 en 5 oktober is van 10.00-17.00 uur te bezoeken. Toegang en parkeren gratis.

Meer informatie nodig, bijvoorbeeld over het assortiment? Mail naar info@deengelseserre.nl