Tableware & Flowers

Terug naar Activiteiten

Tableware & Flowers do. 15, vr. 16 en za. 17 oktober 2020 van 10.00 – 17.00 uur.
Ook dol op Engelse serviezen en droomt u al jaren van een stijlvol gedekte (feest-)tafel? Dan bieden de serviezendagen van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas volop keus en inspiratie.
In de grote schuur staat een uitgebreide en unieke collectie oude en antieke Engelse serviezen opgesteld. Er is veel keus uit botanische serviezen, het Sarah’s Garden servies van Wedgwood en serviezen voor de feestdagen.


Geheel complete serviezen zijn er te vinden voor uw feestelijke gedekte tafel of een high tea, maar ook losse onderdelen zijn te koop. Daarmee kun je zelfs een nieuwe draai geven aan je eigen servies. Want een originele mix van diverse soorten servies is helemaal van deze tijd.
Elke tafel kan bovendien worden aangekleed met tafellakens, servetten, glaswerk, bestek en kandelaars. Grote vazen en kannen met boeketten uit eigen tuin geven extra sfeer aan het geheel. Tineke voorziet desgevraagd van deskundig advies.

1) Tableware & Flowers 2) Tableware & Flowers 3) Tableware & Flowers

Verder kunt u in de schuur rondsnuffelen tussen de Franse brocante van De Boschhoeve, aangevuld met nazomerkransen, hortensiabloemwerk, kruidentoefjes en boeketten van Anke Pols.
Oude bollen- en veilingkisten, houten opbergkisten en metalen gereedschaps-kisten zijn eveneens in diverse modellen verkrijgbaar.

In de theeschenkerij kunnen bezoekers zich bij de koffie of thee laten verwennen met Franse en Engelse lekkernijen.
De toegang is deze dagen gratis.