Tour de Brocante

Terug naar Activiteiten

In verband met de corona-maatregelen komt deze te vervallen.
Op vrijdag  12 en zaterdag 13 juni brengen we de uitnodigende sfeer van een Franse brocantemarkt naar Wolfheze. Wie De Boschhoeve al vaker heeft bezocht kan het zich nu al voorstellen. Het grote erf veranderen we in een gezellig terras met daar omheen de kramen met brocante, antiek en curiosa. Denk bijvoorbeeld aan glaswerk, vazen en kannen, oud serviesgoed, blikken en doosjes, linten en strikjes, sieraden, schilderijtjes  en oude keukenspulletjes. Wie van snuffelen houdt komt deze twee dagen zeker aan haar of zijn trekken.  

Bloemwerk en cadeautjes
Samen met de Engelse Serre uit Bennekom en een aantal enthousiaste brocanteurs  biedt De Boschhoeve op beide dagen  een veelzijdig aanbod. Tuinvrouw Anke Pols zorgt voor mooie boeketten . De rekken met zaden zijn gevuld, de kwekerij is op volle sterkte en in de grote schuur bieden de kleine winkeltjes volop keus uit lekkere jams en chutneys, serviesgoed en glaswerk, kaarten en cadeautjes en fraai en functioneel tuingereedschap. De theeschenkerij is er voor de inwendige mens met zoete en hartige lekkernijen.

foto 3

Snuffelen, wandelen en picknicken
De fraaie tuinen van De Boschhoeve nodigen vóór of na het snuffelen uit om heerlijk te wandelen, van het uitzicht te genieten, bloemen te plukken of inspiratie op te doen voor de eigen tuin. Bij mooi weer kan er in de boomgaard en op het grote gazon worden gepicknickt. In de theeschenkerij kun je daarvoor allerlei lekkers kopen en een picknickmand en/of kleed meenemen.

Weer of geen weer? Op 12 en 13 juni zorgen we voor een gezellig programma. Bezoekers zijn op beide dagen welkom van 10.00-17.00 uur. Maak er samen met je moeder, je dochter, je partner of vrienden een heerlijke dag van en ga met een geslaagde aankoop naar huis. De toegang tijdens de Tour de brocante is gratis.

Tour de Brocante 2020