Tour de Brocante

Terug naar Activiteiten

Tour de Brocante vr. 12 en za. 13 juni van 10.00 tot 17.00 uur.
Ons plein en de kleine schuur staan twee dagen vol brocanteurs met een zeer gevarieerd aanbod: van nostalgische voorwerpen uit grootmoederstijd, antiek en brocante uit binnen- en buitenland, tot allerhande curiosa.
Met een landelijke Engelse sfeer of de Franse slag, romantisch en verfijnd of stoer, voor elke smaak is wel iets te vinden.

Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met Tineke van der Maas van De Engelse Serre.
De stand van Tineke, met Engelse serviezen, glaswerk, bestek en bijpassende artikelen, bevindt zich in de grote schuur, evenals de brocantehoek met Franse en Hollandse vondsten van De Boschhoeve. 5b-tour-de-brocanteOok zijn hier oude bollen- en veilingkisten te vinden, houten voorraadkisten, eiken wijnvaten en metalen magazijnkisten in verschillende maten.

De vaste planten op de kwekerij zijn opnieuw aangevuld, de pioenen bloeien, de dahlia’s beginnen knoppen te vormen. Er zijn nog bijzondere groenteplanten en verse kruiden te koop en uit de tuin komen de eerste zomerboeketjes.
5a-tour-de-brocanteIn de theeschenkerij kunt u genieten van verse koffie of thee met allerlei zoete lekkernijen, broodjes en hartige taart.

De entree van de tuinen en de markt zijn deze dagen gratis.