Oogstfair

Terug naar activiteiten

Oogstfair za. 14 september van 10.00 – 17.00 uur.
Met een feestelijke oogstfair sluiten we ons 30-jarig bestaan af. In een nog volop bloeiende tuin, waarbij we zoals ieder jaar de moestuin rijkelijk versieren met een deel van de oogst van afgelopen seizoen.
8-oogstfair_Kom vooral kijken en genieten in deze moestuin en proeven en ruiken in de boomgaard en op  het erf bij de kramen vol met heerlijkheden als: knoflooksoep, jams en chutneys, smakelijke bessen en aardappelen, appels van oude rassen, imkerijproducten, worst en boerderijzuivel, sap en wijn.
Bovendien vindt u op de markt tuinontwerpen en tuintijdschriften, prachtige najaarsboeketten en herfstbloemwerk van Anke Pols, potten en zaden, gereedschap, Engelse serviezen en brocante, tuinkunst en keramiek.

8c-oogstfair 8b-oogstfair 8a-oogstfairGastkwekers: Hein Meeuwissen/Rita van der Zalm: zakken vol bollen en knollen en vele bruikbare adviezen,  De Ommuurde Tuin: biologische aardappelen, pompoenen, groenten en kruiden, kwekerij Eemlook: vele soortenknoflookbollen en heerlijke soep, Smultuin: Claudia Reina en Deborah Megens: eetbare planten en 2e-hands tuinboeken.

Bij de Plantendokter kunt u terecht voor raad en daad bij ziekten en plagen in uw tuin. Neem vooral een deel van de zieke of aangetaste plant mee.
U bent ook welkom in de nog rijk bloeiende pluktuin voor het plukken van een sfeervol herfstboeket.
In de theeschenkerij serveren we koffie en thee met allerlei zoete en hartige lekkernijen.
Entree € 4.= , kinderen tot 12 jaar gratis.