Zomerbloemenfestijn

Terug naar activiteiten

Zomerbloemenfestijn vr. 2 en za. 3, vr. 9 en za. 10 augustus van 10.00 – 17.00 uur.
Een vrolijk zomerfeest met een hoofdrol voor de vele kleurrijke zomerbloemen die we kweken. De decoratieve moestuin en de grote pluktuin zijn op dit moment op hun hoogtepunt. Ook de borders langs het grote grasveld staan in volle bloei.

7-zomerbloemenfestijn_Volop keus is er deze dagen uit kant en klare boeketten en dahliaboeketten uit eigen tuin. We halen ook weer verse gladiolen, waarmee iedereen zelf een gemengd boeket kan samenstellen.
Er is nog keus uit onze collectie bloeiende dahlia’s in grote potten, om uw eigen pluktuin mee te creëren.

En vanzelfsprekend kan iedereen ook naar harte lust zelf plukken in de sfeervolle pluktuin. Een waar lustoord vol bloeiende vaste planten voor de snij, heerlijk geurende lathyrus en onvolprezen eenjarigen als zinnia’s in vele kleuren, cosmea’s, lavatera’s, gele en witte dille, basilicum, zonnebloemen, grote en kleine afrikanen, leeuwebekken en sierlijke grassen. En natuurlijk staan er grote pollen dahlia’s met verschillende vormen en kleuren in deze pluktuin.

7c-zomerbloemenfestijn 7b-zomerbloemenfestijn 7a-zomerbloemenfestijnDe privétuinen en theeschenkerij zijn ook geopend voor belangstellenden. De toegang is deze twee vrijdagen en zaterdagen gratis. (Let op: zondags gesloten.)