Zomerbloemenfestijn

Terug naar activiteiten

[2021: Vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli 2021, vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus]
Zomerbloemenfestijn
Vr. 31 juli en za. 1 augustus, vr. 7 en za. 8 augustus 2020 van 10.00 – 17.00 uur
.
Een vrolijk zomerfeest met een hoofdrol voor de vele kleurrijke zomerbloemen die we kweken. De decoratieve moestuin en de grote pluktuin zijn op dit moment op hun hoogtepunt. Ook de borders langs het grote grasveld staan in volle bloei.

Volop keus is er deze dagen uit kant en klare boeketten en dahliaboeketten uit eigen tuin. Er is nog keus uit onze collectie bloeiende dahlia’s in grote potten, om uw eigen pluktuin mee te creëren.

En vanzelfsprekend kan iedereen naar harte lust zelf plukken in de moederplantenbedden en in de sfeervolle pluktuin. Een waar lustoord vol bloeiende vaste planten voor de snij, de onvolprezen eenjarigen als zinnia’s in vele kleuren, cosmea’s, lavatera’s, gele en witte dille, basilicum, zonnebloemen, grote en kleine afrikanen, leeuwebekken en sierlijke grassen. En natuurlijk staan er ook dahlia’s in alle kleuren van de tegenboog in de pluktuin.

foto 3 Zomerbloemenfestijn-1 foto 1

De privétuinen en de theeschenkerij zijn geopend voor belangstellenden. De toegang is deze twee vrijdagen en zaterdagen gratis. (Let op: zondags gesloten.)