Nieuwsflits De Boschhoeve oktober 2018

Tableware & gardenflowers

okt18-1

Liefhebbers van (bloemen)serviezen en een sfeervol gedekte tafel komen op 26 en 27 oktober volop aan hun trekken tijdens de serviesdagen bij Kwekerij/tuin de Boschhoeve in Wolfheze

De grote schuur biedt ruimte aan een uitgebreide en unieke collectie oud en antiek serviesgoed van ‘De Engelse Serre’ van Tineke van der Maas uit Bennekom. Botanische thema’s zijn uiteraard heel ruim vertegenwoordigd waaronder ‘Sarah’s Garden’ van Wedgwood, maar ook serviezen met jachttaferelen en themaserviezen  voor de komende kerst of andere feestdagen worden op passende wijze gepresenteerd.

Heel veel mensen verzamelen serviesgoed. Soms op kleur, soms op thema en soms lekker alles door elkaar. De serviezen van de Engelse Serre zijn zowel compleet als in onderdelen te koop.
Het mixen van oud en nieuw serviesgoed, gecombineerd met passende tafelkleden, servetten, placemats, glaswerk, bestek en tafelverlichting  zorgt ervoor dat hetzelfde servies er bij iedereen weer compleet anders uit gaat zien. De tafels worden ook nog eens aangekleed met passende boeketten, kransen en herfstbloemwerk van de tuinvrouw(en)  van de Boschhoeve.

In de schuur nodigen diverse hoeken uit tot rondsnuffelen tussen landelijke Franse brocante en Hollandse veiling- en bollenkisten en magazijnbakken. Het tuingereedschap van Sneeboer en de zaden van kruiden, groenten en bloemen zijn opnieuw aangevuld. En wie toe is aan een pauze kan in de theeschenkerij genieten van koffie of thee met zoete en hartige lekkernijen.

Bezoekers zijn van harte welkom op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober van 10.00-17.00 uur.
De toegang en het parkeren is deze dagen gratis.

okt18-2

Anke Pols
16 okt. 2018

Kwekerij/tuin De Boschhoeve
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
www.boschhoeve.nl
www.deengelseserre.nl