Theeschenkerij

Theeschenkerij – Buitenkoken

In de grote schuur van ‘De Boschhoeve’ is behalve een tuinwinkel ook een theeschenkerij gevestigd. Hier kunt u op vrijdag en zaterdag genieten van een vers kopje koffie of ‘Boschhoeve thee’, eventueel met iets lekkers erbij.
Ook kunt u er rustig rondsnuffelen tussen allerhande brocante en Engelse serviezen.

 Lunches en High Teas.
Heeft u een verjaardag, bijzondere mijlpaal, tuinexcursie of zo maar iets te vieren? In de theeschenkerij worden heerlijke zelfgemaakte lunches en uitgebreide high teas met veel plezier verzorgd voor groepen van 12 tot ongeveer 50 personen.
Er is keus uit 3 lunches, van eenvoudig, doch voedzaam tot uitgebreid en feestelijk. Vooral tuinreizen en –excursies maken, vanwege het vaak strakke dagprogramma, dankbaar gebruik van de eenvoudige lunch. Feestelijke lunches en high teas worden meestal gekozen voor familiefeesten of verjaardagen.
De high tea bestaat uit verschillende soorten taart, scones met jam en room, zelfgebakken hartige taarten en royaal belegde sandwiches. Bij mooi weer kan de high tea in de boomgaard genoten worden, met uitzicht op de mooie moestuin en bloeiende borders.
Lunches en high teas kunnen alleen na reservering worden verzorgd.

Voor informatie kunt u contact opnemen met  Anke Pols (tel. 0318-633992 of pols.nl@tiscali.nl) of Dineke Logtenberg (tel. 026-4821231 of info@boschhoeve.nl).

Buitenkoken.
Wilt u een stoere buitencatering voor uw bruiloft, familiefeest of (bedrijfs-)uitje? Atelier De Beleving van Gidy van Gaans richt zich op ‘Outdoor Cooking’ ofwel buitenkoken. Met behulp van ketels, open vuur, barbecue en rookoven, hooikist en tajine verzorgt Gidy een verrassende buitenkook catering, diner of workshop op diverse locaties, waaronder De Boschhoeve.
Kijk voor uitgebreide informatie op www.atelierdebeleving.nl

Eten boschhoeve III

Eten boschhoeve II

Eten boschhoeve

 Voor een indruk van een geslaagd feest op De Boschhoeve, klik hier.