Trouwerij op de Boschhoeve

Wij hebben genoten van onze trouwerij op de Boschhoeve. In de boomgaard werd de trouwceremonie gehouden. De Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand van de gemeente Renkum kwam naar de Boschhoev    e om deze plechtigheid te volbrengen. Daarna hebben we heerlijk in en rondom de boomgaard aan statafels en op diverse zitjes genoten van de mooie tuin met bloemen in de borders en in de verschillende vazen op de tafels. In de middag had Anke, de tuinvrouw, heerlijke taarten verzorgd met koffie en thee. Daarnaast hadden wij zelf diverse hapjes en drankjes geregeld.

1   2

In de middag kwam Gidy van Gaans van Atelier de Beleving een heerlijk diner voorbereiden. De diverse gerechten werden versierd met eetbare bloemen uit de tuin, het zag er schitterend uit en alles smaakte verrukkelijk.

’s Avonds kwam de ArgoBand uit Wageningen spelen. Ze hebben zich op het grasveld opgesteld in de boomgaard. We hebben lekker kunnen dansen op de swingende covers van deze band.

4   3   0

Om middernacht speelde de band hun laatste nummer en gingen de meeste gasten naar huis. Met een klein gezelschap zijn we in tenten op het grasveld naast de parkeerplaats blijven slapen. De volgende ochtend hebben we rustig kunnen ontbijten en daarna alles opgeruimd.

Graag willen we Dineke en Anke hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze prachtige dag. Ook willen we de Bijzonder Ambtenaar Burgerlijke Stand Sanne hartelijk danken voor haar mooie en leuke toespraak.